Jonathan Wells: Biolog, Forfatter av Zombie Science , og ... eks-straffange?
Evolusjonsnyheter; 10. mai 2017
(Oversatt fra: https://www.evolutionnews.org/2017/05/jonathan-wells-biologist-author-of-zombie-science-andex-con/ )


Videoadresse: https://youtu.be/ZN8EmubcXVw


Biolog Jonathan Wells, forfatter av Zombie Science og Evolution of Evolution , åpner opp om sine interesser, hva han misliker og sin utdannelse, i denne nære og personlige videoen. Jonathan Wells utfører vitenskapelig forskning og skriver om vitenskapsutdanning og lærebøker. Finn mer informasjon om Jonathan Wells 'arbeid på www.iconsofevolution.com .


Hvorfor er det å forstå Dr. Wells som en person viktig? Fordi i å vurdere noen som en veiledning til noe, må integritet telle for en god del. Spør deg selv: Hvor langt er denne personen villig til å gå i forsvar av prinsipper? Hvilken kostnad er han villig til å betale, i stedet for å gå på kompromiss med hva hans resonnement forteller ham, er riktig? Hvilken straff vil han akseptere?

 


Lyder dette melodramatisk? Det er ikke. Som ung mann sto Wells opp mot regjeringen, sto opp for prinsippene sine under vanskelige forhold. Konteksten på den tiden var krig og fred. Konteksten nå er evolusjon og intelligent design. Ulike tider, forskjellig sammenheng, men den samme mannen. Du kan være enig med ham, du kan være uenig med ham - dette er en vitenskapsmann med integritet av et slag ingen av hans kritikere, som vi er klar over, kan hevde.


Zombie Science More Icons of Evolution -her, avslører mytene som Darwin-apologetikk-industrien prakker på publikum gjennom media og biologi lærebøker: Darwins livets tre, vandrende hval, DNA som "Livets hemmelighet", såkalt "søppel DNA," kreft som en evolusjonær maskot, overflødige organer og mer. Jonathan Wells er din guide til frontlinjen i utviklingsdebatten.

Tager: Evolusjonens ikoner ; Junk DNA ; Livets tre; Hvaler;Zombie Science

 

 

Oversatt av Asbjørn E. Lund (Bildene sto ikke i opprinnelig artikkel, evt. untatt det 1., og er satt inn av undertegnede, se lenke i Bilde-nr)