Kjemikeren James Tour er bitende, ekstremt morsom: "Vis meg kjemien" til abiogenese. "Den er ikke der."
David Klinghoffer; 22. april 2019
Oversatt herfra.


Rice University kjemiker James Tour trosser nesten beskrivelse i en video som nå er oppe, fra sin fantastiske presentasjon på Discovery Institute's 2019 Dallas Conference on Science and Faith. Se den her.


På et tidspunkt ber han andre syntetiske kjemikere i det (store) publikummet rekke opp hånda. Det viser seg at det er et par og han krever at de står opp og kaller ham en løgner hvis noe han sier ikke er sant. Hans budskap er en alternativ bitende og morsom anklage mot krav fra samfunnet for opprinnelse av livet. Dr. Tours arbeid er innen nanoteknologi, et ultra-ekstremt krevende felt, gir bakgrunn for hans demonstrasjon at opphavsforskere ikke har den minste idé om hvordan det første livet på en eller annen måte ble syntetisert av blinde, ubevisste krefter.


Feltet har ikke avansert en tomme på 60-pluss år. "Alle er uvitende om dette, men ingen ønsker å innrømme det." Store forskere som skriver i de høyest profilerte vitenskapelige tidsskrifter, "lyver for deg" når de hevder noe annet. "Vis meg kjemien" til abiogenese, sier han. "Den er ikke der."


Jim (klengenavn for James) Tour er uten parallell. Sannelig, jeg ville gjerne høre fra våre materialistiske kritikere, hvordan de ville svare på noe av dette.

Tager: abiogenese; Dallas konferanse om tro og vitenskap; Discovery Institute; James Tour; nanoteknologi; opprinnelse til livet; syntetisk kjemi.

Oversettelse og bilder ved Asbjørn E. Lund