Hjertet -det fysiske

 

 

Det menneskelige hjerte, som er på størrelse med en knyttneve, vil i løpet av 75 år ha slått rundt 3 milliarder slag. Det er en ufattelig struktur. Hvordan kan et slikt organ utvikles av seg selv via tid og tilfeligheter. Det er komplett umulig. Det burde ethvert normalt menneske med rimelig bakkekontakt innse. Det er mange kjemisk/fysiologiske prsosesser som må til for å holde hjertet i gang. Og hva var det som fikk hjertet til å starte opp i første omgang?


Stopp og tenk deg om. Og hva er hjertet uten blodårer, blodårer uten hjerte, blodårer uten blod, blod uten hjerte og blodårer, blod uten blodceller, blodceller uten hemoglobin, blod uten lunger, lunger uten luftveier, luftveier uten lunger, etc. etc. etc.
Stopp og tenk deg om. Alt måtte vært på plass samtidig, og fullt funksjonelt fra dag én, ellers ville ikke noe av det ha virket. Utviklingslæren som hevder at slike strukturer har oppstått av seg selv via tid og tilfeligheter, er rett og slett en gigantbløff som seriøse mennesker ikke burde ta alvorlig, men heller plassere slik litteratur i hyllene for eventyrfortellinger.

Tragisk at så mange mennesker faller for dette eventyret og kaller det "vitenskap". Utviklingslæren er ingen vitenskap. Den er en naturfilosofi, en form for religion som ikke har sin basis i reelle, observerbare fakta, men som - til tross for en rekke påstander - ikke kan fremlegge et eneste "manglende mellomledd". Det burde jo vrimle av dem i milliontall den dag i dag.

Men nei - de glimrer med sitt fravær. Men tiden kommer snart da utviklingslæren mister masken og blir avkledd som den gigantbløff den er!

 

 

Hentet fra Hans Richard Fløyås, Bibelfellesskapet, Facebook